opschroefgrepen  [B+@2006-12-13 16:47:33]

Nieuwe opschroefgrepen (screwers)

Als voorproefje op ons nieuwe assortiment grepen laten we hier alvast onze nieuwe opschroefgrepen zien, welke met schroeven op elke plek aan elke wand zijn te bevestigen. Al geruime tijd hadden wij opschroeftreedjes beschikbaar. Met name voor het technische voetenwerk beter geschikt, omdat in veel kleine treetjes men eenvoudig op de bout kan gaan staan. De nieuwe modellen vonden wij noodzakelijk om meer keuze te hebben, maar ook om voor de handen op rechte wanden of om hoeken meer mogelijkheden te kunnen bieden. Wij hebben deze serie toepasselijk "screwers" genoemd.

BOULDER 2006  [jeroen@2006-12-05 16:01:06]

SLVTR clim:bits leverde ter gelegenheid van BOULDER 2006 een nieuwe boulderwand aan Klimzaal Blok:

Foto's van de nieuwe door SLVTR clim:bits ontworpen en gebouwde wand:

NK 2004  [jeroen@2005-04-05 22:03:31]

75 nieuwe modellen op NK Sportklimmen 2004

Het Nederlands kampioenschap op 4 december 2004 betekende de introductie van 75 nieuwe grepen beschikbaar gesteld door SLVTR clim:bits. Alle routes waren gebouwd met, ook voor de klimmers, volledig onbekende nieuwe modellen. Casper Ten Sijthof bleek er geen moeite mee te hebben en werd voor de derde maal Nederlands kampioen bij de heren, mede dankzij het goede rustpunt dat hij halverwege de route vond. Bij de dames klom Rachèl Nilwik met ruime voorsprong soeverein naar de titel.

De nieuwe modellen zijn vanaf heden volop verkrijgbaar, kijk hier hoe.

hoekmodule  [jeroen@2004-09-01 22:31:24]

Hoekmodule

De serie modules is uitgebreid met module E. Deze module is op een 90 gradenhoek van de klimwand te monteren, waarna hij als enorme greep te fixeren is (of als enorm obstakel in de weg zit). Dit is een ideale manier om 90 graden versnijdingen of zijkanten in zowel klim- als boulderwanden op een aantrekkelijke manier te gebruiken. Natuurlijk kunnen er ook klimgrepen opgeschroefd worden. Net als de overige modules is deze module eenvoudig te monteren en te verplaatsen door het gebruik van kruiskopschroeven. meer>>

nieuwe systeemgrepen  [Bernard@2004-09-01 22:30:31]

systeemgrepen nr.2 en nr.3

nr.2

Voor iedereen die effiënt wil trainen is systeemtraining een methode die zichzelf inmiddels heeft bewezen. Bewegingen herhalen en zwaarder maken om sterker te worden: het werkt! Om dit altijd en overal te kunnen doen (kleine boulderwanden, trainingsborden, systeemwandjes, etc.) hebben wij 2 nieuwe systeemgrepen bedacht, die weer op meerdere manieren en posities te belasten zijn. Ons assortiment bestaat nu uit een grote en een kleinere systeemgreep, welke allebei per paar worden geleverd. Meer info en foto's bij specials>>

nr.3

4e Salvatore Planet Bloc  [jeroen@2004-03-19 00:01:36]

4e Salvatore Planet Bloc in Bussum op 3 april 2004!

SLVTR clim:bits en Klimbeter.nl organiseren in samenwerking met Klimcentrum Rock Steady in Bussum op 3 april de vierde Salvatore Planet Bloc.
Voor de vierde Planet Bloc willen wij het concept van de boulderdag anders gaan uitvoeren. Deze keer wordt er geen gebruik gemaakt van de bestaande wanden in een klimhal, maar zullen in de achter Rock Steady gelegen sporthal volledig nieuwe boulderblokken worden gebouwd. Nieuw, uitdagend en spannend voor alle
deelnemers. Natuurlijk worden de blokken rijkelijk voorzien van grepen en modules van SLVTR clim:bits.


De kosten voor deze dag en het bijbehorende T-shirt zijn 15 euro. Je kunt blijven slapen door je tent op te zetten in de tuin van Rock Steady.
In de sporthal zullen een aantal bedrijven met hun stand aanwezig zijn, waar ze sportklimartikelen en -kleding laten zien en te koop aanbieden. Tevens zullen zij de geldprijzen voor de winnaars en materiaalprijzen ter beschikking stellen die onder de deelnemers worden verloot. Klimbeter.nl zal voor deskundig klimadvies zorgdragen.

De boulderdag:
De klimhal en de sporthal zijn open vanaf 11.00 uur en er kan van 12.00 uur tot 18.00 geboulderd worden.
Er worden nieuwe boulderblokken gebouwd met daarop ongeveer 150 boulders in moeilijkheid van 3+ tot en met 8a. Alle boulders krijgen een waardering met daaraan gekoppeld een aantal punten. De zes zwaarste boulders tellen voor de eindrangschikking.
Je houdt zelf je geklommen boulders bij; tijdens de dag lever je je scoreformulieren in. Halverwege de dag komt er een tussenstand zodat je weet wat je nog te doen staat.... Om 19.00 uur is de prijsuitreiking.

Inschrijving:
Je kunt je alleen inschrijven via het onderstaande inschrijffomulier.Ondanks dat er een grote sporthal beschikbaar is houden we een maximum aan van 250 deelnemers.
De eerste 250 personen die zich inschrijven komen op de deelnemerslijst. Daarna kunnen er maximaal 50 personen zich inschrijven voor de reservelijst.
Het inschrijfgeld moet voor 15 maart op de rekening zijn bijgeschreven (Geldt ook voor mensen op de reservelijst). Zoniet, dan neemt iemand van de wachtlijst je plaats in.
Mensen die op de reservelijst staan krijgen bericht over hun deelname enkele dagen na 15 maart. Na 15 maart is er alleen restitutie van het inschrijfgeld mogelijk voor mensen op de reservelijst, die vanwege teveel inschrijvingen geen uitnodiging krijgen.

inschrijfformulier

alle foto's van de sporthal

Nieuwe grepen  [Jeroen@2004-02-19 22:56:19]

Nieuwe grepen in het assortiment

Wederom hebben wij ons assortiment uitgebreid met een flink aantal nieuwe modellen. Voor de serie colonettes (zie ook specials) hebben wij vier nieuwe varianten bedacht.
In het segment van de kleinere grepen (groep B) hebben wij een kleine serie toegevoegd met grepen, waarbij de manier van vastpakken wat complexer is. Verder zijn er een aantal grepen van verschillende formaten aan de verschillende groepen toegevoegd.

BK boulderen 2004  [bernard@2004-01-26 21:50:35]

SLVTR clim:bits hoofdsponsor Belgisch kampioenschap boulderen 2004

SLVTR clim:bits is hoofdsponsor van het Belgisch Kampioenschap Blokklimmen op 14 februari 2004 in zaal Blok te Wilrijk/Antwerpen.
Dit kampioenschap wordt gecombineerd met een grootse klimbeurs, waarop diverse merken een stand hebben met daarop alle nieuwigheden voor zomer 2004 en/of hun volledige assortiment.
Inschrijvingen via de Belgische Alpen Club. Meer informatie op: Klimzaal Blok

Polyester modules  [Jeroen@2004-01-26 21:48:02]

Polyester 3D opschroefmodules.

Nieuw in ons assortiment zijn de SLVTR 3D opschroefmodules. Het ultieme middel om in een handomdraai het uiterlijk van uw klim- of boulderwand radicaal te veranderen. Natuurlijk draait het niet alleen om de "look", maar zoeken wij vooral extra klimmogelijkheden en afwisseling. De modules zijn voorzien van een structuurlaag vergelijkbaar met de oppervlakte van een klimgreep en dus te gebruiken als greep of trede. Daarnaast zijn de structuren voorzien van een flink aantal inslagmoeren, waardoor kleine en middelgrote grepen bevestigd kunnen worden. De modules zelf worden aan de wand bevestigd met kruiskopschroeven.

Wij hebben 4 modellen leverbaar uit voorraad: 2 middelgrote met vierkant wandoppervlak en 2 colonettevormige zo'n 170 cm in hoogte.

Module A gebruikt tijdens finale nederlands kampioenschap difficulty 2003

 

Module B gebruikt tijdens Bouldermania! 2003

Bouldermania  [Bernard@2004-01-26 21:46:21]

Bouldermania 15 november 2003 in Klimmuur Utrecht.

Wij vonden het een zeer geslaagde dag. Klik hier voor een kleine foto-impressie.

SLVTR clim:bits T-shirts  [06-05-03@2004-01-26 21:43:49]

SLVTR clim:bits T-SHIRTS

Nu verkrijgbaar: SLVTR clim:bits t-shirt, paars, 2 zijden bedrukt: klein logo op borst, groot logo op de rug, maten S t/m XXL, prijs:  EUR 16,00.

zomernieuws  [15-08-2003@2003-11-20 22:26:22]

Heel veel zomernieuws!!

We hebben deze zomer niet stilgezeten: teveel nieuwe producten om op te noemen. Allerlei nieuwe grepen en wanden met name om in de wintermaanden hard op te kunnen trainen. We hebben alles uitgebreid getest, dus we zijn nu zelf helemaal klaar voor mooie routes in de franse en spaanse rotsen. Nu hopen dat de temperaturen wat gaan dalen!

Hieronder een impressie. Gaan je handen jeuken? Neem dan even per telefoon of e-mail contact met ons op.

Trainingsbord

 

 

Medium

 

Medium

 

Big

 

Big

 

Giant

 

Giant

 

 

Systeemwand

 

Systeemwand

(scharnierend aan bovenkant!)

 

3 kleine broers voor Systeemgreep Nr.1

 

Last minute boulders  [jeroen@2003-05-28 00:38:46]

"Last minute boulder experience"

21 juni wordt in Klimhal Amsterdam als afsluiting van de bouldercompetitie een kleine informele SLVTR "Last minute boulder experience" gehouden. Naast een hele hoop gezelligheid en hard boulderen is dit ook een mooie kans om diverse nieuwe modellen uit ons assortiment eens uit te proberen, aangezien het merendeel van de boulders met SLVTR clim:bits grepen gebouwd zal worden.

Meer informatie over deze last minute aanbieding vind je >>hier<<.

Systeemgreep nr.1  [Bernard@2003-05-15 23:26:23]

Nieuw: De SLVTR clim:bits systeemgreep nr.1

Het nieuwe trainingsmonster in onze collectie is gearriveerd! De SLVTR clim:bits systeemgreep nr.1 is door de vele mogelijkheden van vastpakken de ideale manier om op een klein boulderwandje effectief te systeemtrainen. Met zes tot acht systeemgrepen en wat voettreden op een overhangend wandje kun je uitermate nuttig aan je kracht werken. Ook zeer goed te gebruiken op een trainingsbalk boven het deurkozijn. De grepen worden per twee geleverd en en je krijgt daarbij een handleiding systeemtraining en twee bevestigingsbouten. Ter introductie is dit pakket verkrijgbaar voor € 25,00. De systeemgreep nr.1 hebben wij ingedeeld bij de produktgroep grepen onder specials.

Uitbreiding grepen  [08-05-03@2003-05-15 23:24:32]

Uitbreiding assortiment grepen

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan de verdere uitbreiding van ons assortiment grepen. Na het ontwerpen hebben wij de eerste serie uitgebreid getest op vingervriendelijkheid en multifunctionaliteit. In de komende weken zullen wij de nieuwe grepen laten zien en onderbrengen in de verschillende groepen. Op deze nieuwspagina zullen alle nieuwe modellen vermeld worden.

(c) 2002, salvatore // a