Specials

In deze groep brengen wij alle speciale modellen onder, zoals daar zijn colonettes en systeemgrepen, maar ook voorbeelden van op specificatie van de klant gefabriceerde grepen of speciaal voor evenementen gemaakte gelimiteerde oplages.

Colonettes

De colonettes van SLVTR clim:bits zijn bedacht om het speciale dat dit type grepen in rots heeft na te bootsen. Aangezien we zelf heel graag op colonettes klimmen en we ze ook heel erg mooi vinden, hebben we deze colonettes ontworpen en gefabriceerd. Deze colonettes vormen een serie, die zich steeds uitbreid. Om draaien van de greep te voorkomen is er een extra gat aangebracht om de greep vast te kunnen zetten met een kruiskopschroef. 

Systeemgrepen nr.2 en nr.3
nr.2 

nr.2

De SLVTR clim:bits systeemgrepen 2 en 3 zijn door de vele mogelijkheden van vastpakken de ideale manier om op een klein boulderwandje effectief te systeemtrainen. Met zes tot acht systeemgrepen en wat voettreden op een overhangend wandje kun je uitermate nuttig aan je kracht werken. Ook zeer goed te gebruiken op een trainingsbord boven het deurkozijn. De grepen worden per twee geleverd en en je krijgt daarbij een handleiding systeemtraining en twee bevestigingsbouten.

nr.3

nr.3

Hoekgrepen

Speciale grepen om tegen de rechte rand van een hoek te plaatsen, zodat deze als greep te gebruiken is. De serie bestaat uit vier modellen met verschillende vormen. Bevestiging door middel van kruiskopschroeven, zodat juiste plaatsing in een handomdraai gedaan kan worden.

(c) 2002, salvatore // a