Klimwanden

De klimwanden die SLVTR clim:bits bouwt worden altijd in uitvoerig overleg met de opdrachtgever gebouwd, waardoor er binnen de beschikbare ruimte een zo functioneel mogelijke wand gebouwd kan worden. Een groot scala aan†wandvormen†is mogelijk en dit geldt ook voor de kleurstelling van de wand. De wand wordt natuurlijk voorzien van klimgrepen van SLVTR clim:bits en volledig ingericht met alle benodigde materialen, zoals touwen, gordels in verschillende maten en het zekeringsmateriaal. Na oplevering kan er direct geklommen worden.

SLVTR clim:bits maakt altijd vrijblijvend een offerte en komt altijd kijken op de locatie waar de wand moet komen. In overleg kan bekeken worden uw wensen zijn. Voor een inventarisatie kunt u contact opnemen met Bernard Klok.

Tevens†biedt SLVTR clim:bits cursussen aan, waarbij de mensen die instructie gaan geven op de nieuwe klimwand alle basisvaardigheden leren die nodig zijn om goed, veilig en klantvriendelijk les te† geven op een klimwand. Het cursuspakket van SLVTR clim:bits biedt verder mogelijkheden voor opleiding van klimmers; van beginnende klimmers tot vergevorderden.


Boulderwanden

De boulderwanden†van SLVTR clim:bits†zijn altijd bijzonder om te zien. Zoveel klimmers, zoveel wensen. We bedenken en bouwen ze voor iedereen, van kleine trainingswanden tot aan grote wanden in klimcentra; binnen of buiten, permanent of tijdelijk voor evenementen en wedstrijden. Met alle wensen†houden we rekening.
De boulderwanden kunnen losstaand zijn als paddestoel, maar ook aan muren, wanden of zolderconstructies bevestigd worden. Tot de mogelijkheden behoren ook verstelbare trainingswanden, waarbij de hellingshoek gevarieerd kan worden voor een maximaal trainingsresultaat.
Alle denkbare accessoires voor boulderwanden, zoals natuurlijk de grepen, maar ook dikke valmatten, campusborden en systeemgrepen zijn verkrijgbaar.
†Meer over boulderwanden op de aparte pagina, kijk linksboven in het menu.

 


Klimwanden voor scholen

SLVTR clim:bits†ontwerpt en plaatst†ook speciale klimwanden voor scholen. Deze wanden kunnen zowel binnen in een sportzaal geplaatst worden, buiten aan een gevel of als losstaande klimwand. De wanden worden aangepast aan de doelgroep; basisschool of voortgezet onderwijs.

SLVTR clim:bits levert naast klimwanden, waar gezekerd geklommen wordt (zie†bovenaan pagina), ook zogenaamde traverse wanden, waarbij de totale hoogte van de wand maximaal 2,8 meter is. Op deze wanden wordt niet alleen verticaal, maar ook horizontaal geklommen.†De wanden†kunnen zowel binnen als buiten, met de daarbij behorende afwerking, geplaatst worden. Onder de wand wordt altijd een valdempende situatie gecreŽerd. Afhankelijk van de doelgroep wordt het aantal en het formaat van de meegeleverde klimgrepen bepaald. Na montage en oplevering zijn de schoolwanden van SLVTR clim:bits volledig gebruiksklaar.
Voor optimaal gebruik en maximaal plezier voor de leerlingen zijn instructies, tips†en lesmateriaal beschikbaar.

Voor meer informatie over†deze produkten kunt u†contact opnemen met Bernard Klok: Tel. +31(0)6-29005897 of bernard@slvtr.nl.

(c) 2002, salvatore // a