Klimwanden voor scholen

SLVTR clim:bits ontwerpt en plaatst ook speciale klimwanden voor scholen. Deze wanden kunnen zowel binnen in een sportzaal geplaatst worden, buiten aan een gevel of als losstaande klimwand. De wanden worden aangepast aan de doelgroep; basisschool of voortgezet onderwijs.

SLVTR clim:bits levert naast de klimwanden, waar gezekerd geklommen wordt (zie klimwanden), ook zogenaamde traverse wanden, waarbij de totale hoogte van de wand maximaal 2,8 meter is. Op deze wanden wordt niet alleen verticaal, maar ook horizontaal geklommen. De wanden kunnen zowel binnen als buiten, met de daarbij behorende afwerking, geplaatst worden. Onder de wand wordt altijd een valdempende situatie gecreeerd. Afhankelijk van de doelgroep wordt het aantal en het formaat van de meegeleverde klimgrepen bepaald. Na montage en oplevering zijn de schoolwanden van SLVTR clim:bits volledig gebruiksklaar.
Voor optimaal gebruik en maximaal plezier voor de leerlingen zijn instructies, tips en lesmateriaal beschikbaar.

SLVTR clim:bits maakt altijd vrijblijvend een offerte en komt altijd kijken op de locatie waar de wand moet komen. In overleg kan bekeken worden wat de wensen van de klant zijn. Voor een inventarisatie of meer informatie over de produkten voor scholen kunt u contact opnemen met Bernard Klok: Tel. +31(0)6-29005897 of bernard@slvtr.nl.

(c) 2002, salvatore // a